Lekkere worst van de HEMA

Ik had vandaag trek in een lekkere rookworst van de HEMA en omdat mijn piratenschip in de oude haven van Rotterdam ligt ging ik op mijn scooter naar de HEMA in het centrum van Rotterdam.

Daar aangekomen was een oude vrouw bezig met een lekkere rookworst te kiezen. Ze pakte iedere rookworst op, keurde hem en legde deze weer terug in de bak. Ze stond er al een tijdje dus ik wist niet welke rookworst ze al in haar vieze handen had gehad.

Ik zei tegen haar: Ik vind het vies dat je iedere rookworst in je handen neemt waarop ze antwoordde: Dat kun je thuis toch afspoelen, daarnaast moet je een rookworst koken. Alle bacterieen gaan dood hoor! 

Geïrriteerd brulde ik naar de verkoper aan de kassa door de volle HEMA: Mijn oma heeft een rookworst gevonden en wil weten waar de paskamer is!

Geef een reactie