Burka dragen in Amsterdam

De gemiddelde Amsterdamse bestuurder heef een flink pak boter op zijn hoofd. Zo ook de redelijk vers geinstalleerde mevrouw Halsema van geil link. 

Ik kan me trouwens nog herinneren dat Femke in mijn jeugd echt een verschrikkelijk mooie vrouw was! Maar dat terzijde, het gaat dus over een mening van haar. Zij vindt dat het dragen van een burka in Amsterdam gewoon moet kunnen want een zoiets verbieden past niet bij Amsterdam.

Ik vraag me af langs hoeveel koffieshops mevrouw Halsema is gelopen voordat ze met dat idee kwam. De gemiddelde inwoner van Nederland wil helemaal geen vrouwen (of mannen met bommen) zien in een burka.

Iemand die zichzelf geheel verhuld heeft in een kleed en daardoor zichzelf zo profileert als een extreme geloofsfanatiekeling maakt andere mensen bang. Het veiligheidsgevoel van een heleboel mensen moet dus maar lijden onder de ‘het is hier Amsterdam en alles wat kan dat gebeurd hier ook’ mentaliteit van Amsterdam.

Zelf ben ik geboren in de haven van Rotterdam en heb ik nooit een hekel aan Amsterdam gehad maar gecharmeerd was ik er ook nooit van. Met regelmaat was ik op de Amsterdamse wallen en meerdere malen heb ik mezelf laten pijpen door meisjes uit het voormalig Oostblok op de Wallen.

Maar dat terzijde, dat was lekker en bovendien zag ik ook meteen dat het een vrouw was die achter de ruiten stond want de meiden hadden weinig verhullende kleding aan. Ze was trouwens ook niet knap de laatste die ik neukte achter de ramen, sterker nog haar gebit leek wel een verlaten kerkhof met hier en daar een grafsteen al tand omhoog. Maar dat mag allemaal in Amsterdam, daar heb ik geen probleem mee.

Waar ik wel een probleem mee heb, is dat de Nederlandse wet duidelijk is over het burkaverbod en notabene de burgemeester van die kutstad heeft bepaalt dat het dragen van een burka wel mag. Een mens in een burka geeft mij de fucking creeps. Ik heb in Aken een flink aantal van dit soort zwarte spoken voorbij zien lopen en iedere keer schrok ik van zo’n wandelend zwart laken. Het tast in ieder geval mijn gevoel van veiligheid aan mevrouw Halsema. Wilt u zo vriendelijk zijn om mijn gevoelens ook mee te nemen in uw besluiten?

Geef een reactie